to jest klimat, przedwczorajsza nocna sesja
[ Dodano: 2014-07-02, 19:07 ]
dobrz nieśmiało ale powoli prace się posuwają do przodu, zdecydowałem że Yugo pożyje jeszcze ze skrzynią 4ką z Zastavy, ale do rzeczy padły mi hamulce, wymiana przewodu sztywnego przód-tył załatwiła sprawę, dodatkowo dowiedziałem się że każda końcówka przewodu zawalona jest smarem, przez co ruchliwa (dobrze wiedzieć bo zamierzam wymienić wszystkie przewody na nowe), udało się zdobyć amortyzatory przednie od Fiata 127, więc Zastava poleciała na ziemię, kolejny krok felgi: ATS Classic 13tki 6 cali szerokie:
[ Dodano: 2014-09-03, 23:29 ]
no dobra aktualizacji od dawna nie było tak patrzę więc czas wstawić kilka zdjęć, kilometry się tłuczą auto sprawuje się dobrze, panewki walą olej pali jak szalone ale zawsze dociera tam gdzie chcę... glebo amorki zmienione na nowe produkcji monroe, zamontowane usztywnienia podłużnic, no i wzmocnione mocowanie wahacza, powoli do przodu idzie...
auto zaliczyło zlot FSO PTK w Karolewie, Sycową i zlot w Łaskarzewie pod Warszawą
że o wystawie w Kuźni nie wspomnę gdzie powstało fajne zdjęcie pamiątkowe:
a letnie noce były takie.....

,
lato chyli się ku końcowi, Kacha jeździ, ja coraz bardziej jestem z nią związany..... zadanie wyzerować licznik jeszcze w tym roku, zostało już tylko 17 tyś km :D