Zastava 1100p 1980
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
jesienna aura, plus odpowiedni ludzie przy aparatach fotograficznych i jest to, natomiast w ostatnich dniach życia skrzyni biegów trafiły nowe lusterka od Łady Niwy, dlaczego czarne? by pasowały do maski, którą jeszcze raz muszę pomalować czarnym matem, wtedy też i lusterka z połyskliwego czarnego staną się matowe
na nowy sezon trafią też nowe felgi, niestety budżetowo, z Poloneza Caro, dokładnie takie,
co do kolorystyki, albo będą białe, albo czarne matowe z czerwonymi wstawkami
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
dobra.... pierwszych 6 godzin roboty za mną, po ostatniej rundzie honorowej przyszedł czas na the end 1116tki
w międzyczasie przezbrajanie nowego silnika
zaraz po zmroku eksmisja zakończona powodzeniem
up
niestety....
ale cóż, za dużo czasu poświęciłem by się poddać, spawanko i wzmacnianko, mam nadzieje że blacharz uwinie się z tym do soboty, po wywaleniu wszystkich przeszkadzających rzeczy auto zostało takie
w międzyczasie przezbrajanie nowego silnika
zaraz po zmroku eksmisja zakończona powodzeniem
up
niestety....
ale cóż, za dużo czasu poświęciłem by się poddać, spawanko i wzmacnianko, mam nadzieje że blacharz uwinie się z tym do soboty, po wywaleniu wszystkich przeszkadzających rzeczy auto zostało takie
Zastava 1100p Mediteran '81