Po zakupie Yugo od razu zwróciłem uwagę na bardzo zniszczone oryginalne naklejki które znajdują się na samochodzie. Jako że zajmuje się produkcją naklejek stwierdziłem że je sobie stworzę na nowo :)
Tylko niestety jedna jest tak zniszczona że nie wiem dokładnie co się na niej znajdowało. Czy ktoś z posiadaczy Yugo ma może taką naklejkę na słupku B od strony pasażera?
Przy okazji chciałem sobie odnowić tabliczkę z Damisu, i tu również bym prosił o zdjęcie jak powinna wyglądać bo moja prezentuje się tak:
Obecnie jestem w trakcie odtwarzania naklejek na obudowę rozrządu, jednak niestety nie mam zdjęć.
Jeżeli potrzebowali byście naklejek na Wasze Zastavy czy Yuga to piszcie :)
Naklejki Yugo/Zastava
Co do jakości - naklejka na filtr powietrza jeździ w moim Maluchu już trzeci rok i zmian na niej nie widać. A wiadomo że w 126p w komorze silnika panują ekstremalne warunki ;)
Co do kosztu - pewnie coś koło 5 - 7,5 zł za sztukę, chyba że okaże się że jest kilka naklejek to można zrobić pakiet co wyjdzie taniej.
Jak możesz to podeślij zdjęcia lub skany tych naklejek i ich wymiary. Będziemy działać :)
Co do kosztu - pewnie coś koło 5 - 7,5 zł za sztukę, chyba że okaże się że jest kilka naklejek to można zrobić pakiet co wyjdzie taniej.
Jak możesz to podeślij zdjęcia lub skany tych naklejek i ich wymiary. Będziemy działać :)