Czyli dobrze się "nam" wydawałoMarcelek pisze:ta są tam też zdjęcia mojego samochodu który igla nietykaną przez partaczy nie jest, polecam zobaczyć temat
Jak szukali grobu Kopernika - to chyba te Zastavy wykopali ...internet pisze:Ładne tam macie towarzystwo w Toruniu :)
Ale tam zarabiają też w Euro, bo i u nas Zastavy ostatnio kosztują niekiedy ponad 3,5 tyś złBG pisze:A jakie ceny mają,na mobile.de stała za 3,5 tys.euro.
w Łodzi, fabryka gaźników FOS była w Łodzi,zresztą widać po aucie że ma łódzkie tabliceBG pisze:
Zielona Zastava z czarną tapicerką tez z roku 1979 wystawiona w tym samym czasie na aukcji zmieniła właścieciala coś jeżeli dobrze pamiętam za cenę 6-7 tyś zł. Auto udokumentowane od nowości tylko drzwi i błotnik miało malowany (przetarcie) i było własnością b. dyrektora fabryki gaźników w Lublinie...
Faktycznie masz rację, nie wiem co mi się skojarzyło że w Lublinie....Marcelek pisze:w Łodzi, fabryka gaźników FOS była w Łodzi,zresztą widać po aucie że ma łódzkie tabliceBG pisze:
Zielona Zastava z czarną tapicerką tez z roku 1979 wystawiona w tym samym czasie na aukcji zmieniła właścieciala coś jeżeli dobrze pamiętam za cenę 6-7 tyś zł. Auto udokumentowane od nowości tylko drzwi i błotnik miało malowany (przetarcie) i było własnością b. dyrektora fabryki gaźników w Lublinie...
Nie myli się tylko ten który nic nie robi :)BG pisze:Faktycznie masz rację, nie wiem co mi się skojarzyło że w Lublinie....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości