PITER pisze:
Jak mam to inaczej odbierać jak nie atak? Zwracacie się w swoich wypowiedziach bezpośrednio lub pośrednio do mojej osoby. Odpowiedzi nie wnoszą wiele do tematu, nie proponują rozwiązania sytuacji tylko stanowią ciągłe torpedowanie tego co Ja powiedziałem.
Nie kłócę się i nie atakuje nikogo - przedstawiam tylko swoje opinię.
PITER pisze:
Powstała inicjatywa organizowania zlotów lokalnych w danym regionie. Czy nie powinny one być organizowanie z myślą właśnie (całym szacunkiem) dla klubowiczów z pociechami po to aby wybrać się całą rodziną na taki zlot i nie męczyć dziecka długą trasą na zlot ogólnopolski. Natomiast na zlot ogólny wybrać się "solo" przynajmniej przez pewien czas aż pociecha podrośnie.
Z tego co pamiętam to zawsze ten klub był uważany za klub rodzinny.
( nie mogłem się powstrzymać aby to podkreślić)
PITER pisze:
Uważam że racja leży po obu stronach i pasuje znaleźć jakiś kompromis
Marcelek pisze:Polska środkowa, okej bierzemy mapę i wypadkową pomiędzy Krakowem (osoby chętne najdalej na południu), a Wejherowem (osoby chętne najdalej na północy) będzie po równo i nikt nie będzie miał pretensji, i w promieniu 60 km znajdujemy ośrodek i tam zlot robimy
A co do Propozycji Marcela aby wyśrodkować miejsce na mapie to już podałem najbardziej sprawiedliwą lokalizacje - miejscowość "Piątek", czyli geograficzny środek Polski (bądź okolice). Dobry dojazd - bliskość autostrady A1.
Odległość wg. wujka Google:
z Wejherowa do Piątku to 328 km,
a odległość z Krakowa do Piątku to 298 km
A tu okolica:

BYŁO:
FSO Polonez Atu Plus*, FSO Polonez Caro*, FSO Polonez Cabrio* FSO Poldonielot FSO Polonez Atu plus 1.4 GLI i caro plus 1.6GLI
FSO 125p 1500 C
JEST:
Zastava 1100p zielona, Zastava 1100p czerwona, Zastava 1100p żółta, Zastava 1100p pomarańczowa z lekkimi brakami :)
https://www.facebook.com/serduszkomalegoksiecia/