Klamka do ZASTAWY
-
- Nowy użytkownik
- Kontakt:
Klamka do ZASTAWY
Jak wystawiłem ZASTAWĘ do sprzedaży to od razu dobre wujki stwierdziły ,że cena za bogata. { żaden z doradców auta nie widział} Jak spytałem kto ma klamkę wewnętrzną do ZASTAWY odezwał się MARCELEK który też kwestionował cenę auta..tylko za klamkę nie wiedział ile ma wziąć. I odpowiedzi na moją propozycję też się doczekać nie mogę. Co panie MARCELEK najlepiej zlikwidować konto użytkownika bo narzeka.. na moderatora. Pozdrawiam
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
nie powiedziałem że mam tylko zapytałem ile proponujesz...... a i nie muszę widzieć Twojego auta by mieć o nim zdanie, ja jako człowiek który na co dzień zajmuje się wyszukiwaniem starych samochodów dla kolekcji moich szefów doskonale wiem, że auto na zdjęciach zawsze wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości, a tak przy okazji skoro jest taka super ekstra och i ach to czemu jej sprzedać nie możesz?
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
a przepraszam bo ludzie chcący kupić taki niszowy samochód jak Zastava MAJĄ OCZY i są to pasjonaci, którzy znają każdy kawałek takich samochodów, możesz dalej próbować szukać kupca, ale z takim stanem auta nie wróżę nic dobrego, no chyba że opuścisz cenę z mojej strony koniec tematu
Zastava 1100p Mediteran '81