XXI Zlot Klubu Zastava
- Marek M.
- v-ce Prezes Klubu
- Kontakt:
dobra dobra te posty to do tematu aut na codziń a nie do zlotów.
Wychodzi na to że Małopolska tym razem przebije Pomorze.
A tak w temacie
Zbliżajacy się rok czyli 2011 jest dość szczególnym z uwagi na rocznice w nim przypadające. Mam tu na mysli:
1. 50 lecie od rozpoczęcia produkcji Zastavy 1300
2. 40 lecie od rozpoczęcia produkcji Zastavy 101
3. 30 lecie od pojawienia się na świecie Rupperta
4. 20 lecie od pojawienia się na swiecie Piotrka FSO
A tak na poważnie mamy w planach zorganizowanie podobnej imprezy jak w roku 2007 czyli *lecia rocznika z siódemka na końcu. Tym razem byłaby to impreza rocznicowa rocznika z jedynka na końcu. Tyczy sie to zarówno samochodów jak i klubowiczów.
Impreza jest w przygotowaniu a co z tego wyjdzie czas pokaże.
Tymczasem pozdrawiam i czekam na ewentualne sugestie i propozycje atrakcji.
Wychodzi na to że Małopolska tym razem przebije Pomorze.
A tak w temacie
Zbliżajacy się rok czyli 2011 jest dość szczególnym z uwagi na rocznice w nim przypadające. Mam tu na mysli:
1. 50 lecie od rozpoczęcia produkcji Zastavy 1300
2. 40 lecie od rozpoczęcia produkcji Zastavy 101
3. 30 lecie od pojawienia się na świecie Rupperta
4. 20 lecie od pojawienia się na swiecie Piotrka FSO
A tak na poważnie mamy w planach zorganizowanie podobnej imprezy jak w roku 2007 czyli *lecia rocznika z siódemka na końcu. Tym razem byłaby to impreza rocznicowa rocznika z jedynka na końcu. Tyczy sie to zarówno samochodów jak i klubowiczów.
Impreza jest w przygotowaniu a co z tego wyjdzie czas pokaże.
Tymczasem pozdrawiam i czekam na ewentualne sugestie i propozycje atrakcji.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 mar 2011, 10:00 przez Marek M., łącznie zmieniany 1 raz.
Zastava 1100p Mediteran '81
* Poszukuję zielonych szyb do Mediterana. Wszelkie informację proszę kierować na GG.
* Poszukuję zielonych szyb do Mediterana. Wszelkie informację proszę kierować na GG.
- tbaraniuk
- Nowy użytkownik
- Kontakt:
W ramach łączenia zlotów, jak już Jurkowi wspominałem: z okazji Dni Borów Tucholskich co roku organizowany jest zlot samochodów zabytkowych, mogę nawet zdobyć namiary na głównego organizatora. Zastanówmy się więc, w tym roku nie udało mi się, moje Yugo było na Ukrainie, ale w przyszłym roku zajadę tam.
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
ja też się pojawię, miałem być na wrześniowym ale dzień wcześniej po chamsku zabrano mi dowód rejestracyjny od ufoludka, Kuzio szykuj się bracie:) co do zlotu w Borach Tucholskich...... okeej dla mnie to wygoda bo mam blisko ale dla reszty może to być uciążliwa z powodu cen paliwa podróż, ja jestem za tym by zostać przy tradycyjnym miejscu (okolice Tomaszowa) choć co prawda mam wtedy dalej niż większość z Was ale nie mam też małych dzieci których podróż starym autem bez klimy i innych wygodnickich bzdetów bardzo męczy, niestety większość "starej gwardii" zlotowej posiada już latorośl i pod tym względem też musimy myśleć
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
-
- Nowy użytkownik
- Kontakt: