Zosia medi 81
Zosia medi 81
Witam jestem nowy chcialbym wam pokazac moja zosie medi 81 zastawe robie juz nie cały roku czasu kupilem ja od znajomego ktory zachechal jej sprzeglo i tak stala pare miesiecy az przekonalem go zeby mi ja sprzedal ;> zocha ma nowy lakier hamulce zawieszenie robie ciągle przy niej bo ciagle cos wyskakuje ale jestem zadowolony z efektu jeszcze mam pytanko do was jakie silniki do nich mozna włozyc jakie pasuja z góry dzieki pozdrawiam ;)
oto pare fotek
oto pare fotek
- MARAS
- Doświadczony użytkownik
- Kontakt:
Hmmm... Jakie silniki? Wg. rożka wszystkie fiatowskie
Pierwsze co to wywal te wkręty przy grillu, bo szczerze mówiąc to cholernie razi w oczy Bynajmniej mnie, można kupic takie plastiki co wsadza się w pas przedni i na normalne małe blachowkręty się przykręca. I pomyśl nad jakimiś fajnymi lusterkami
A tak poza tym to kozak, no i liczba drzwi odpowiednia. Jedna z nielicznych medi...
Pierwsze co to wywal te wkręty przy grillu, bo szczerze mówiąc to cholernie razi w oczy Bynajmniej mnie, można kupic takie plastiki co wsadza się w pas przedni i na normalne małe blachowkręty się przykręca. I pomyśl nad jakimiś fajnymi lusterkami
A tak poza tym to kozak, no i liczba drzwi odpowiednia. Jedna z nielicznych medi...
Były: ZASTAVA 1100p '77, POLONEZ CARO '94, Suzuki Swift 1.3, Fiat Brava 1.6 16V, AUDI 80 B4 2.8 V6, Citroen Xsara, Mercedes 200D
Jest:
BMW e39 523i Touring
-BMW e34 525i Touring
-ZASTAVA 1100p Mediteran '80 FOREVER!!!!!!!
Jest:
BMW e39 523i Touring
-BMW e34 525i Touring
-ZASTAVA 1100p Mediteran '80 FOREVER!!!!!!!
- Piotrek-FSO
- Obiecujący użytkownik
- Kontakt:
- JurekC
- Kontakt:
Panowie! Na przywitanie nowego kolegi TAKIE komentarze. Każdy robi swój samochód jak jemu się podoba. W innym wątku zachwycacie się robotą kolegi co w Zastavie zmienia prawie wszystko. A tu za parę zmienionych drobiazgów takie reakcje na początek. Kolega ma swój gust i mam nadzieję, że nie weźmie Waszych komentarzy zbyt poważnie.
Ważne Kowal, że wkładasz w ten samochód dużo pracy i serca, żeby miał on własną duszę.
Ważne Kowal, że wkładasz w ten samochód dużo pracy i serca, żeby miał on własną duszę.
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
mówisz o Irku? Irek fakt zmienia ale ESTETYCZNIE, o ile lakier i felgi mnie osobiście się podobają to lustra ich ustawienie na aucie psują cały efekt prac włożony w to auto, cóż lekka doza konstruktywnej krytyki nikogo nie zabiła
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
- JurekC
- Kontakt:
No tak, tylko że ta ESTETYKA powoduje to, że z oryginalnej Zastavy niewiele zostaje, a w efekcie samochód przypomina raczej inny produkt FSO.
Ja tam akurat nie mam nic przeciwko takim przeróbkom, bo każdy ma prawo zrobić swój samochód jak mu się podoba. No, a jeśli już jakaś konstruktywna krytyka, to jak najbardziej każdy ma do niej prawo, bo w końcu nie po to prezentujemy swoje Zastavy, aby je każdy tylko chwalił. Zależy tylko w jakiej formie jest ona przekazana.
Ja tam akurat nie mam nic przeciwko takim przeróbkom, bo każdy ma prawo zrobić swój samochód jak mu się podoba. No, a jeśli już jakaś konstruktywna krytyka, to jak najbardziej każdy ma do niej prawo, bo w końcu nie po to prezentujemy swoje Zastavy, aby je każdy tylko chwalił. Zależy tylko w jakiej formie jest ona przekazana.
- Piotrek-FSO
- Obiecujący użytkownik
- Kontakt: