Witam.
Jakie są wasze spostrzeżenia na temat trwałości elementów gumowych w zawieszeniu i mocowań silnika?
Jak długo wytrzymuje dolna poduszka silnika?
Jak długo gumy mocujące stabilizator do wahacza?
Trwałość elementów gumowych.
-
- Obiecujący użytkownik
- Kontakt:
Chodzi mi o to że muszę wymienić prawie wszystkie gumy w samochodzie.
Myślę że większość z powodu długich okresów przestoju.Odkąd kupiłem i zacząłem jeździć tym gorzej działały i wyglądały.
Dolna poduszka nie była zalana.Może kiedyś i tylko trochę.Odkąd mam i umyłem silnik to jest sucha.Czyli się nie leje nic.
Zastanawiam się jak długo wytrzymają nowe.Do zawieszenia większość jest dostępne z Impergom.
Myślę że większość z powodu długich okresów przestoju.Odkąd kupiłem i zacząłem jeździć tym gorzej działały i wyglądały.
Dolna poduszka nie była zalana.Może kiedyś i tylko trochę.Odkąd mam i umyłem silnik to jest sucha.Czyli się nie leje nic.
Zastanawiam się jak długo wytrzymają nowe.Do zawieszenia większość jest dostępne z Impergom.
kazikM pisze:Chodzi mi o to że muszę wymienić prawie wszystkie gumy w samochodzie.
dolną poduszkę przy skrzyni biegów można gdzieś kupić ?