Szukam Zastavy 1100 na ślub w Lublinie 28.05.2016
Szukam Zastavy 1100 na ślub w Lublinie 28.05.2016
Tak jak w temacie Szukam ładnej Zastavy na ślub w Lublinie 28.05.2016. Swojej nie udało mi się dźwignąć w ciągu 3 lat :( (ciężko jest dorosnąć i wydawać pieniądze na dorosłe wydatki hobby musiało pójść w odstawkę)
Jeżeli jest ktoś w okolicy kto by się chciał dogadać to zapraszam z propozycjami. Jeżeli nie uda mi w okolicach Lublina nikogo znaleźć to proszę o oferty z dalszych stron- sentyment pozostał.
Jeżeli jest ktoś w okolicy kto by się chciał dogadać to zapraszam z propozycjami. Jeżeli nie uda mi w okolicach Lublina nikogo znaleźć to proszę o oferty z dalszych stron- sentyment pozostał.
Ja swoją jechałem, może nie jest w stanie idealnym ale za to dowiozła nas i odwiozła bezproblemowo :D
Co tam masz do porobienia, że nie uda się do maja? blacha? silnik? Ja ze swoją walczyłem pół roku, żeby doprowadzić ją do stanu jeżdżącego i wyglądającego, dodam, że robiłem to jeszcze w tajemnicy przed wszystkimi (oprócz mojej żony i mojego brata), po pracy, przed pracą, w okienkach między remontem mieszkania itp :D
Co tam masz do porobienia, że nie uda się do maja? blacha? silnik? Ja ze swoją walczyłem pół roku, żeby doprowadzić ją do stanu jeżdżącego i wyglądającego, dodam, że robiłem to jeszcze w tajemnicy przed wszystkimi (oprócz mojej żony i mojego brata), po pracy, przed pracą, w okienkach między remontem mieszkania itp :D
Mam ładnego Mediterana, niestety musiałbym przyjechać z Warszawy w razie czego. Niedługo też będę wystawiał moją Zastavkę na sprzedaż. Tym niemniej, jeśli nadal będzie w moich rękach i nie znajdziesz kogoś bliżej, mogę pomóc.
Serdecznie pozdrawiam.
Serdecznie pozdrawiam.
Cytryna Picasso '09, Mercedes W123 200D '83, "Wielki" Fiat 125p '87, Ford Capri MK III GL Pinto '79, Innocenti Elba '94...
- internet
- Doświadczony użytkownik
- Kontakt:
i koloru :)Marcelek pisze:to zastav masz do wyboru
BYŁO:
FSO Polonez Atu Plus*, FSO Polonez Caro*, FSO Polonez Cabrio* FSO Poldonielot FSO Polonez Atu plus 1.4 GLI i caro plus 1.6GLI
FSO 125p 1500 C
JEST:
Zastava 1100p zielona, Zastava 1100p czerwona, Zastava 1100p żółta, Zastava 1100p pomarańczowa z lekkimi brakami :)
https://www.facebook.com/serduszkomalegoksiecia/
FSO Polonez Atu Plus*, FSO Polonez Caro*, FSO Polonez Cabrio* FSO Poldonielot FSO Polonez Atu plus 1.4 GLI i caro plus 1.6GLI
FSO 125p 1500 C
JEST:
Zastava 1100p zielona, Zastava 1100p czerwona, Zastava 1100p żółta, Zastava 1100p pomarańczowa z lekkimi brakami :)
https://www.facebook.com/serduszkomalegoksiecia/
Najlepiej jakby udało się coś w okolicach znaleźć bo mam do przejechania ponad 100 km w dniu wesela, Z brak laku rozglądam się za jakimś innym cudem PRL w okolicach Lublina jakby ktoś miał jakiś cynk to proszę o kontakt. Moja niestety jest na etapie rozebeszania i trzeba malować składać.... a przed weselem wydatki przebijają sufit ;/