Po co w Zetce z tyłu po zderzakiem jest taka niby klamra? Ciekawi mnie to bardzo , a jakoś zastosowania na to nie widzę. No chyba, że na szturmówkę w pochodzie pirewszo-majowym.
Kolejna sprawa to, czy widził koś kiedyś słoneczka w Zastavie. Prosze o fotki poglądowe. Było wogóle coś takiego i od czego pasuje?
Dwa nurtujace mnie pytania
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Dwa nurtujace mnie pytania
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lut 2011, 17:12 przez tara, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
Re: Dwa nurtujace mnie pytania
tak do podnośnika jak napisał rożek, a słoneczka w zastavie wyglądaja jak.... nie wyglądają wiem bo miałem na jednym kole przez 10 sekund po puszeczeniu pawia ściągnełem, słoneczka do kredensa się nadają do zastavy już mniejtara pisze:Po co w Zetce z tyłu po zderzakiem jest taka niby klamra? Ciekawi mnie to bardzo , a jakoś zastosowania na to nie widzę. No chyba, że na szturmówkę w pochodzie pirewszo-majowym.
kolejna sprawa to, czy widził koś kiedyś słoneczka w Zastavie. Prosze o fotki poglądowe. Było wogóle coś takiego i od czego pasuje?
PS.
Wysyp blach do Medi na allegro.
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"