Części z Serbii
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
a no taka iż jest w 80% nie aktualne a zamiast odgrzewać kotleta można wysłać PW która pojawi się u autora tematu na skrzynce mailowej dzięki czemu sam się wypowieZiomal pisze:Może być i po 6 latach co za różnica ?Marcelek pisze:po 2 latach?
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
- zygiscott
- Nowy użytkownik
- Kontakt:
Marcel czemu się czepiasz chłopaka?? Każdy ma prawo do poszukiwania części. Sam zamówiłem u kolegi Zawi'ego części i też cisza wiec w sumie jeśli bym sie dopytywał o kolejne rzeczy to chyba nie powinno byc problemów. A co do części z Serbii jak ktos coś potrzebuje proszę o info może będę w stanie pomóc załatwic wiele rzeczy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
..:: Zastava 1100 P - ' 77 ::..
..:: Fiat 125p - ' 83 ::..
..:: Komar MR 232 - ' 64 ::..
..:: Komar MR 232 - ' 65 ::..
..:: Jawa 50 Mustang - ' 78 ::..
..:: Fiat 125p - ' 83 ::..
..:: Komar MR 232 - ' 64 ::..
..:: Komar MR 232 - ' 65 ::..
..:: Jawa 50 Mustang - ' 78 ::..
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
PONIEWAŻ DO TAKICH PYTAŃ W WYMARŁYM TEMACIE SŁUŻY PW! a ja jestem takim panem moderatorem który chciałby tu trochę posprzątać, a gdy robi się śmietnik na nowo to na wój takie sprzątanie temat zamykam i otworzę tylko na proźbę Zawiegozygiscott pisze:Marcel czemu się czepiasz chłopaka?? Każdy ma prawo do poszukiwania części. Sam zamówiłem u kolegi Zawi'ego części i też cisza wiec w sumie jeśli bym sie dopytywał o kolejne rzeczy to chyba nie powinno byc problemów. A co do części z Serbii jak ktos coś potrzebuje proszę o info może będę w stanie pomóc załatwic wiele rzeczy
Pozdrawiam
Zastava 1100p Mediteran '81